wa

قیمت طلا: 5،176،900 تومان

همه چیز درباره نقره

همه چیز درباره نقره

 ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی نقره

نقره خالص بالاترین هدایت گرمایی و الکتریکی و پایین‌ترین مقاومت را در بین فلزات گران بهادارد.

معادن بزرگ نقره در کشورهای آمریکا، کانادا، مکزیک و پرو قرار دارد.

نقره خالص دارای درخشندگی بالا و فلزی براق است و سختی آن از طلا پایین‌تر می‌باشد و دارای مفتول پذیری و چکش خواری بالایی بعد از طلا و پالادیم است.

یکی از خواص مهم و قابل توجه نقره آن است که : این فلز، دارای خاصیت میکروب کشی قوی بوده و در مواردی از آن در فرایند سالم سازی آب استفاده می‌شود. نقره به خودی خود سمی نیست، اما نمک‌های آن سمی بوده و ممکن است سرطان زا نیز باشد. ترکیباتی که حاوی نمک نقره هستند در صورتی که خورده شوند می‌توانند جذب سیستم گردش خون شده که موجب به وجود آمدن رنگ دانه‌های خاکستری در پوست می‌شوند.

حکم استفاده از نقره در دین مقدس اسلام

از نظر اسلام، پوشیدن زینت آلاتی هم چون انگشتری، گردن بند و دست بند و ... ه از جنس نقره باشد، حرام نیست و در نتیجه خواندن نماز با آن اشکالی نخواهد داشت؛ برخلاف طلا که برای مردان حرام  سبب بطلان نماز است.

پیامبر (ص) و معصومان (ع) نیز از نقره استفاده می‌کرده اند و استفاده از دیگر فلزات به ویژه آهن را برای زینت مکروه می‌دانسته اند.

امیر مؤمنان (ع) می‌فرمایند : «به غیر از انگشتری نقره چیز دیگری در دست نکنید.همانا رسول خدا (ص) فرمود : پاک نیست دستی که در آن انگشتری آهنی باشد».

روزی پیامبر اکرم (ص) مردی را دیدند که در انگشت خود، انگشتری از جنس آهن داشت. پس حضرت به او فرمود : «این انگشتری زینت اهل جهنم است. این را از خودت دور کن. پس آن مردن انگشتری را بیرون آورد و گفت : ای رسول خدا! آیا دیگر انگشتری در دست نکنم. حضرت (ص) فرمود : «چرا، بکن. اگر می‌خواهی انگشتری از جنس نقره تهیه کن و لازم هم نیست که بیشتر از یک مثقال وزن داشته باشد.»

در باره نهی استفاده انگشتی آهنی امیر مؤمنان علی (ع) می‌فرمایند : «در دست فرزندانتان انگشتری‌های آهنی نکنید!»

همچنین در دیگر احادیث، زینت با آلاتی از جنس برنج و مس نیز تهیه شده است.

بنابر مجموع این احادیث زینت کردن با آلات بدلی که امروزه بسیار رواج پیدا کرده و بیشتر آنها ازجنس آهن است و آب کاری طلا یا نقره شده، کراهت دارد. افزون بر آن که به تندرستی آسیب می‌رساند.

160 بازدید0 نظر0 اشتراک
Captcha

مطالب پیشنهادی

چطور-جواهر-اصل-و-بدل-را-تشخیص-دهیم؟-image
0 نظر

22

شهریور

چطور جواهر اصل و بدل را تشخیص دهیم؟

در صنعت برای تغییر رنگ سنگها و زیباتر جلوه کردن آن‌ها روش‌های مختلفی ابداع شده است که در کیفیت انرژی سنگ و قیمت آنها نیز تاثیرگذار است.ادامه نوشته